Hoe word je een Nerf War superheld?



Om een goede Nerf War uit te vechten, heb je een groepje vrienden nodig dat bereid is als doelwit te dienen. Hier zijn een paar tips om een Nerf War superheld te worden.
 
Zorg voor voldoende munitie voor je Nerf pistool. In het heetst van de strijd wil je niet zonder munitie komen te zitten. Zorg voor goede zakken waarin je extra kogels kunt bewaren.

Oefen op een klein doel, net zolang tot je altijd raak schiet. 
Hier ga je later veel aan hebben. Probeer van zo veel mogelijk afstanden en vanuit verschillende posities op je doel te schieten, niet alleen stilstaand, maar ook rennend. Als je rennend kunt schieten, kun je ook de kogels van je tegenstanders ontwijken terwijl je rent.

Oefen je tactieken met vrienden. 
Het komt erop neer dat je je vrienden verdeelt in “vrienden” en “vijanden” en elkaar aanvalt. Kogels uit een Nerf pistool doen over het algemeen geen pijn, maar het is wel belangrijk te letten op veiligheid en niet te richten op bijvoorbeeld de ogen van je vrienden. Net zo belangrijk is het natuurlijk dat je vrienden het eens zijn met deze oefenoorlog en liefst ook zelf hun eigen Nerf pistool hebben.

Bepaal wie gewonnen heeft. 
Na de oefening, als een van de teams geen spelers of munitie meer over heeft, of gewoon opgeeft, moet er bepaald worden wie de oorlog gewonnen heeft. Spreek hiervoor voor je begint afspraken af. Je kunt natuurlijk altijd een pauze inlassen en op een later moment verder gaan, of een nieuwe oorlog starten.

Richt een Nerf leger op. 
Je kunt ook een vast leger van Nerf War liefhebbers opbouwen, compleet met rangen, standen en vaste oefentijden.

Train je leger. 
Je leger moet natuurlijk getraind worden, dus: elke dag sit-ups, push-ups, joggen en gewichtentraining! Zo is je leger helemaal klaar om de strijd met andere Nerf War legers aan te gaan!

Tips

  • Vecht een maand lang tegen een ander Nerf War leger: het eerste leger dat alle forten veroverd heeft, wint de oorlog. Zo kun je je skills als krijger niet alleen laten zien, maar ook steeds verbeteren.
  • Je kunt je Nerf pistool een beetje personaliseren met een paar tweaks, maar overdrijf niet, je gun kan stuk gaan.
  • Goede plekken om Nerf Wars uit te vechten zijn bijvoorbeeld speeltuinen, parken en weilanden.
  • Zorg voor bescherming voor ogen en andere gevoelige lichaamsdelen.

Nerf superhelden, Pas echter wel op…

http://partnerprogramma.bol.com/click/click?p=1&t=url&s=20481&url=http%3A//www.bol.com/nl/p/spy-gear-spion-nachtkijkers/9200000013360341/&f=TXL&name=Spy%20Gear%20Spion%20Nachtkijkers
Met deze Spy Gear high-tech bril met blauwe ledlichten kun je tot wel 7,5 meter ver zien
  • Zorg dat anderen weten dat het slechts spel is, en probeer dus niet op voorbijgangers te schieten.
  • Als je veranderingen aan je pistool aanbrengt, zorg er dan voor dat het uiteinde aan de voorkant oranje is, zodat anderen kunnen zien dat het geen echt wapen is.
  • Regel oogbescherming!

    Lees hier verder voor een meer dan perfect Nerf speelgoed alternatief